logo_xzent_rockband.jpg
Home arrow Gastenboek

Gastenboek

Gastenboek tekenen


Angel    21 March 2011 13:57 |
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling
Mooi optreden op het stekskesbal! Oud en jong kenden veel van de liedjes en dat is wel tof. Ik kom nog kijken en meezingen. groetjes :)

Lieve    13 March 2011 09:00 | Vlaanderen
BeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordelingBeoordeling
He gij daar ! Amai wat een eer om mijne naam zo op de frontpage van de Xzent website te zien staan, mijn geslepen tanden vallen bijna uit. De uitnodiging komt alvast goed over :-) en ik zal de agenda eens van dichter bij bekijken. Mmmm... het aas lokt en als't allemaal wat meezit de komende maanden zult ge mijn muziekgretige tanden van dichterbij zien. Small-medium-large, blijft gelijk, ik heb alles zeker graag geserveerd met wat rock'n roll ! Tot binnenkort en ondertussen, keep on rockin' (dju dat is de Xzent lijn !)

ikke    10 March 2011 10:22 |
hey carnivoortje , de agenda is bijgewerkt en je wordt zelfs speciaal uitgenodigd op de homepage... Wat gaat er verscheurd worden ? een smalleke, medium of ne large :grin

Lieve    08 March 2011 22:04 | Vlaanderen
En ik hoop eerlijk gezegd dat iemand mij voor is, ik ben eigenlijk een zeer gematigde carnivoor !

Lieve    08 March 2011 21:59 | Vlaanderen
He gij daar. Ik stel me even voor: ik ben - net zoals de rest hier op de site - een Xzent fan die geen tijd heeft om naar de optredens te gaan. Als al mijn tanden geslepen zijn en ik sta klaar om aan te vallen zal ik iets laten weten !


135
gastenboek bijdragen